Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Randevu sayfasında TC Kimlik No ile Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Randevu sisteminden muayene için randevu ve telefonla randevu hizmetinden yararlanabilirsiniz. Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Randevu için ilgili linki takip edebilir ya da aşağıdaki Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Randevu ekranından yararlanabilirsiniz.
Adresi : Muammer Aksoy Cad. No: 1 Balıklı Rum Hastanesi Karşısı Telsiz Mh. Kazlıçeşme Zeytinburnu, İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Tel : (212) 582 3269 Faks : e-mail : Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi Websitesi :
1. Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği, hastanemizin 2001 yılı sonunda Türkiye'nin Ortopedi ve Travmatoloji dalında ilk ve tek özel dal eğitim ve araştırma hastanesi olmasını takiben 01 Mayıs 2002 tarihinde Prof. Dr. Vedat ŞAHİN tarafından kurulmuştur. 2002 Eylül dönemi TUS sınavı sonrası ilk araştırma görevlilerinin işe başlamaları ile asistanlık eğitimi verilmeye başlanan kliniğimizde, halen sekiz asistan doktor bulunmaktadır. Kliniğimiz eğitim kadrosunda bir klinik şefi, bir klinik şef yardımcısı, iki başasistan ve iki uzman hekim yer almaktadır.
Kliniğimizde Genel Ortopedi ve Travmatoloji uygulamaları yanında Ortopedi ve Travmatolojinin değişik dallarında –Travma, Artroskopi, Pediatrik Ortopedi, El Cerrahisi, Tümör Cerrahisi, Deformite Cerrahisi ve Artroplasti- hizmet verilmektedir.
Poliklinik hizmetleri pazartesi ve cuma günleri saat 08.00–16.30 arası verilmekte olup, çarşamba günü yapılan polikliniğimize tüm hekimlerimiz katılmaktadır. Kliniğimiz ameliyat günleri pazartesi, salı ve cuma günleridir. Hastanemizin eğitim ve araştırma hastanesi olması dolayısıyla çalışanların eğitimi ve kendilerini geliştirmelerine imkân sağlamak amacıyla perşembe günleri eğitime ayrılmıştır.
Halen 39 yatak ile hizmet vermekte olan kliniğimizde 2010 yılı itibarı ile 24 770 hastaya poliklinik hizmeti verilmiş, yatarak tedavi edilen 1661 hastaya ise 2794 cerrahi tedavi uygulanmıştır.
I. ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ KLİNİĞİ AKADEMİK KADROSU
EĞİTİM GÖREVLİSİ :
Prof. Dr. Vedat ŞAHİN [email protected]
BAŞASİSTAN :
Op. Dr. Turgay ER [email protected]
Op. Dr. Bilal DEMİR [email protected]
Op. Dr. Timur YILDIRIM [email protected]
UZMAN DOKTOR :
Op. Dr. Ramadan ÖKE [email protected]
Op. Dr. Şükrü Sarper Gürsu [email protected]
ASİSTAN DOKTOR :
Dr. Hakan SOFU
Dr. Ali KURTULDU
Dr. Serda DUMAN
Dr. İ. Yalkın ÇAMURCU
Dr. Hakan SAYGILI
Dr. Çağrı ÖZCAN
Dr. Hanifi ÜÇPUNAR
Dr. Ahmet KOCABIYIK
I. ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ KLİNİĞİ ÇALIŞMA PROGRAMI
Kontrol Poliklinik Günleri : Çarşamba
Eğitim ve Konsey Günleri : Perşembe
Hastanemizin 1 Ocak 2005 tarihinde otomasyona geçmesiyle başlanan randevulu hizmet uygulaması nedeniyle randevu talebiniz için 323 70 70'i (5 hat) arayınız.
ANESTEZİ KLİNİĞİ
Hastanemiz Anestezi Bölümü Ameliyat Öncesi Değerlendirme Polikliniği, Ameliyathane, Ameliyat Sonrası Derlenme Odası ve Ağrı Tedavisi uygulamalarında çalışan 7 uzman hekim ve 15 anestezi teknisyeninden oluşmaktadır.
Poliklinik hizmetleri, ameliyat öncesi hastanın fiziksel ve duygusal değerlendirmesinin yapılması amacını taşımaktadır. Ameliyathane çalışmaları toplam 6 ameliyat salonunda, genel veya bölgesel anestezi (spinal, epidural, kombine spinal-epidural, aksiller anestezi ve RİVA v.s.) tercih edilerek uygulanmaktadır.
Hastalarımız ameliyat sonrası derlenme odasında bir süre gözlendikten sonra yataklarına alınmaktadır. Kliniğimizde ameliyat sonrası ağrı tedavisi ve kronik ağrı tedavisine yönelik girişimler de yapılmaktadır.
2010 yılı içinde Ameliyat Öncesi Değerlendirme Polikliniğinde 5 625 hasta muayene edilmiştir.
DOKTOR KADROMUZ :
Uz. Dr. Şenol Yazıcı [email protected]
Uz. Dr. Deniz Akşahin Karataş [email protected]
Uz. Dr. Özlem Ulu Yavuz [email protected]
Uz. Dr. Tülay Aykut [email protected]
Uz. Dr. Nuran Berk [email protected]
Uz. Dr. Gizem İlvan
Uz. Dr.Mevlüt ÇÖMLEKÇİ
Uz.Dr. Mustafa Tarık OĞUZ
Her gün 13.00–14.30 saatleri arasındadır.
NEDEN HASTA ZİYARETİ?
Toplumsal dayanışmanın güzel örneklerinden olan hasta ziyareti usulüne uygun olarak yapıldığında, hastanızın moral düzeyini yükselterek iyileşme sürecine olumlu etki yapar. Aynı zamanda hastanızın durumu hakkında bilgilenmenizi sağlar.
HASTA ZİYARETİNDE DİKKAT EDİLECEK KONULAR
• Doktorunun izin vermediği özel durumlarda hasta ziyareti için lütfen ısrar etmeyiniz.
• HASTA ZİYARETİNİ ZİYARET SAATLERİNDE YAPINIZ.
• ZİYARET SÜRESİNİ KISA TUTUNUZ. (Tercihen en fazla 10 dakika)
• ZİYARET SIRASINDA HASTANIZIN MORALİNİ BOZACAK SÖZ SÖYLEMEKTEN VE DAVRANIŞLARDA BULUNMAKTAN KAÇININIZ.
• 10 yaşından küçük çocukların, kronik hastalığı olanların, enfeksiyona yatkın kişilerin ve bulaşıcı hastalığı olanların (ateşli hastalıklar, öksürük, gripal hastalıklar gibi) HASTA ZİYARETİNE GELMEMELERİ GEREKİR.
• Hasta başında ikiden fazla ziyaretçi olmamalı ve diğer hastaları rahatsız edecek derecede YÜKSEK SESLE KONUŞULMAMALIDIR.
• Hastanızın ve sizin sağlığınız açısından hasta yataklarına oturmayınız. Hastanede bulunduğunuz sürece herhangi bir yere dokunmayınız. Ziyaret öncesinde ve sonrasında ellerinizi yıkayınız.
• İYİLİK OLSUN DİYE YAPTIĞIZ MÜDAHALELERİN HASTANIZA ZARAR VEREBİLECEĞİNİ UNUTMAYINIZ.
• ZİYARETE GELİRKEN HEDİYE OLARAK YİYECEK GETİRMEYİNİZ.
• ZİYARET SIRASINDA ÇEVRENİZİ KİRLETMEYİNİZ.
• ZİYARET SAATLERİ DIŞINDA ZİYARET TALEBİNDE BULUNMAYINIZ.
• ZİYARET SÜRESİ BİTİMİNDE GÖREVLİLERİN UYARMASINI BEKLEMEDEN HASTA ODALARINDAN AYRILINIZ.
Unutmayınız, hastanızın sağlığı sizin için olduğu kadar bizim için de önemlidir. Lütfen kurallara uyunuz. Acil şifalar dileriz.
Copyright Türkiye Rehberi 2006 - 2025. Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası | Feragatname