Sultanbeyli Devlet Hastanesi

Turkiye-Rehberi.Net Pinterest Turkiye-Rehberi.Net WhatsApp Turkiye-Rehberi.Net Facebook Turkiye-Rehberi.Net Twitter Turkiye-Rehberi.Net LinkedIn Turkiye-Rehberi.Net Çıktı Al Turkiye-Rehberi.Net Gmail Turkiye-Rehberi.Net Email Gönder
Sultanbeyli Devlet Hastanesi Sultanbeyli İstanbul'ın Sultanbeyli ilçesinde hizmet veren sağlık kuruluşlarındandır. Sultanbeyli Devlet Hastanesi online, hastane hakkında, tahlil sonuçları, haritası, yol tarifi, adres, telefon, fax, e-posta bilgilerini bulabilirsiniz.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Haritası, İletişim, Yol Tarifi ve Adresi Nerede

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Haritadaki Konumu

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Adres ve Telefon

Hastane Adı : T.E.V. Sultanbeyli Devlet Hastanesi
Başhekim : Op. Dr. Süleyman ERDOĞDU  
Telefon Numarası : (0216) 564 24 00  Faks : (0212) 398 89 70  
e-Posta : [email protected]  
Adresi : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Cami Caddesi No: 3  
İlçe : Sultanbeyli  İl : İstanbul  
Websitesi : www.sultanbeylidevlethast.gov.tr

Derviş Ali Hesna Ceylan Semt Polikliniği

Başhekim Yardımcısı : Dr. Berk ONUK  Telefon : 0(216) 592 10 00  
Faks : 0(216) 592 97 84  
e-Posta : [email protected]  
Adres : Ahmet Yesevi Mah. Mücahit Cad. No:50 Sultanbeyli – İSTANBUL

Samandıra Semt Polikliniği

Başhekim Yarcımsı : Dr. Berk ONUK  
Telefon : 0(216) 311 05 52 – 53  Faks : 0(216) 311 05 40  
e-Posta : [email protected]  
Adres : Kızılay Bulvarı Kızılay Binası Samandıra/Sancaktepe – İSTANBUL

Sarıgazi Semt Polikliniği

Başhekim Yardımcısı : Dr. Berk ONUK  
Telefon : 0(216) 592 10 00  Faks : 0(216) 592 97 84  
e-Posta : [email protected]  
Adresi : Ahmet Yesevi Mah. Mücahit Cad. No:50 Sultanbeyli – İSTANBUL

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Hakkında

DİKKAT : 26 Mart 2012 tarihinden itibaren hastaneler merkezi hastane randevu sistemi MHRS üzerinden internetten randevu sistemine geçiş yaptılar. MHRS ile ücretsiz Hastane Randevu alabileceğiniz gibi 182'yi arayarak da telefonla randevu alabilirsiniz.

MHRS Üyeliğiniz Varsa : Hastane Randevu sayfasında TC Kimlik No ve Parola ile MHRS Vatandaş Giriş Ekranı'nı kullanabilirsiniz.

MHRS Üyeliğiniz Yoksa : MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) sayfasında  "Yeni Üye" butununa tıklayın, zorunlu alanları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup üyelik işlemini tamamlayabilirsiniz. Üye bilgilerinizle MHRS giriş yaparak randevunuzu alabilirsiniz.

MHRS hakkında daha fazla bilgi, üyelik işlemleri ve nasıl randevu alınır konularında yardım için MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) Hakkında linkine tıklayınız.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Randevu

TEV Sultanbeyli Devlet Hastanesi, 1992 yılında Tacirler Eğitim Vakfı tarafından Sultanbeyli ilçesi merkezinde 2788 metrekare arazi üzerinde 1050 metrekare ve bodrum dahil 4 katlı olarak inşa edilmiştir. 07.07.1992 tarihinde Sağlık Bakanlığı’na hibe edilerek tüzel kişilik kazanmıştır.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi, 1992 yılı Ekim ayında Kartal Devlet Hastanesi’ne bağlı semt polikliniği statüsünden ayrılmıştır. Bu bina şu anda poliklinik binamız olarak hizmet vermektedir. 2000 yılı sonu itibarı ile bu binanın üst katında hizmet vermekte olan Sultanbeyli Sağlık Grup Başkanlığı ve Ana Çocuk Sağlığı Merkezi kendi binalarına taşınınca hastanenin idari birimleri bu kısma taşınmıştır.

Tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Devlet Hastanesi, Hizmet vermekte olduğumuz Sultanbeyli'deki hastalarımıza insan onuruna yakışır şekilde ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için, hasta hakları doğrultusunda doğru teşhis ve tedavi yöntemlerini kullanarak hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet vermek, özverili çalışanlarımızın haklarını da gözeterek, Sultanbeyli'de sağlık hizmetinin kalitesini sürekli iyileştirmek ana politikamızdır.

Hastanemiz, çeşitli dallarda uzman doktor, pratisyen doktor, diş hekimi, diğer sağlık hizmetleri sınıfı personel, hemşire, ebe hemşire, G.İ.H, Y.H.S, Teknik Personel, Güvenlik, Yemekhane Personeli, Temizlik, Veri Kontrol, Bilgi İşlem, olmak üzere yeterli sayıda personel ile hizmet sunmaktadır. Mesai saatlerinde, mevcut branşlarda ve akşam polikliniklerimizde Cerrahi, Ortopedi, Dahiliye, Kadındoğum ve Çocuk polikliniklerde hizmet verilmektedir. Halen, gereken tetkiklerin büyük bölümü Biyokimya, Mikrobiyoloji, Röntgen, Ultrasonografi, Odyoloji, Laboratuarlarımızda yapılmaktadır. Hastanemizdeki ameliyathanede mevcut branşlar ile ilgili ameliyatlar yapılmaktadır.

• Hastanemizin bilgisayar ağı kesintisiz güç kaynağı (U.P.S) ile beslenmektedir.
• Ana şebeke kesilmesinde (enerji) otomatik olarak jeneratör devreye girmekte olup, kesintisiz bir çalışma sürmektedir.
• Hastane giriş çıkışı, kayıt-kabul, yataklı servis koridor, klinik koridorları kapalı devre merkezi kamera sistemi ile izlenmektedir.
• Polikliniklerde müzik yayını ve hastane genelinde anons sistemi mevcuttur.
• Muayene, ayaktan veya yatarak tetkik, tanı ve tedavi hizmetleri verilmektedir.
• Hastanemiz T.C. Sağlık Mevzuatına tabidir ve bu kanun ve yönetmeliklere uygun olarak çalışmaktadır.


Hak sahibi olarak tanımladığımız müşterilerimiz, tanı ve tedavi talebinde bulunan hastaları, tedavi hizmetini karşılayan sosyal güvenlik kurumlarını, herhangi bir nedenle sağlık kontrolü amacıyla gelen şahısları, resmi veya özel diğer kuruluş ve hastaneleri kapsamaktadır. Kalite Yönetim Sistemimiz, yukarıda sayılan hak sahiplerine odaklanarak tasarlanmıştır. Hastanemizde hastaların ve çalışanların beklentilerini daha iyi karşılayacak koşulları sağlamak için gerek altyapıya gerekse hizmet çeşitliliğine ve kalitesine yönelik çalışmalar yürütülmektedir.

Hastanemizde Hasta Ziyareti Saatleri 13:00 – 14:30, Akşam saat 18.00 ile 19.00 arasındadır.

HASTANE ZİYARETÇİLERİMİZİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

1- Ziyaret saatleri her gün öğlen saat 13.00 ile 14.30, Akşam saat 18.00 ile 19.00 arasındadır.

2- Çocukların sağlıklarını korumak açısından, 12 yaşından küçük çocuklar ziyaretçi olarak getirilmemelidir.

3- Her hastanın kendi sağlık durumuna özgü diyet yapması gerekebileceğinden, doktor kontrolü dışında yiyecek ve içecek getirilmemesi uygun olur.

4- Hastanın yanında kalabalık ziyaretçi bulunması, hastaların ve ziyaretçilerin sağlığı açısından sakıncalıdır.

5- Ziyaret sırasında yataklara oturulmaması ve yüksek sesle konuşulmaması rica olunur.

6- Hastane görevlileri dışında tanımadığınız ve güvenmediğiniz insanlardan yardım istememelisiniz.

Hasta ziyaretinden amaç nedir:

Hastanın, hastane dışından gerekli ihtiyaçlarını karşılamak (ilaç, giysi gibi) hastanın hatırını sormak, psikolojik destek vermek hastanın doktorundan, hastanın sağlığı ile ilgili bilgi almak toplumsal dayanışmanın güzel örneklerinden olan hasta ziyareti usullüne uygun olarak yapıldığında, hastanızın moral düzeyini yükselterek iyileşme sürecine olumlu etki yapar. Aynı zamanda hastanızın durumu hakkında bilgilenmenizi sağlar.

Hasta ziyaretinde dikkat edilmesi gereken durumlar nelerdir:

Ziyaretçiler hastane içinde tütün ve alkollü içecekler kullanmaz. Kullananlar hakkında yasal hükümleri uygulanacaktır.

Güvenlik çalışanlarımız bu kuralları uygulamak zorundadır. Lütfen ısrar etmeyiniz.

Kimler hasta ziyaretine gitmemelidir?

12 yaş altı çocuklar, ateş, öksürük, aksırık ve balgam çıkarma gibi şikayeti olanlar ve bilinen bir enfeksiyon hastalığı olan hastalar herhangi bir kronik hastalığı olan hastalar enfeksiyon almaya yatkın olan kişiler

Hastanın sağlığı ile ilgili kime veya kimlere bilgi verilir?

Hasta erişkin ve şuuru açık ise; kendisine veya önerdiği birinci derece yakınına bilgi verilir hastanın şuuru kapalı ise; birinci derece yakınına bilgi verilir hasta çocuk ise; ebeveynine bilgi verilir. Üçüncü şahıslara hasta ile ilgili bilgi verilmez.

REFAKATÇİLERİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

Refakatçi gereksinimine hastanın doktoru tarafından karar verilmektedir.

Refakatçi sayısı bir kişiyle sınırlıdır. Birden fazla refakatçinin bulunması gereksiz yere kalabalık oluşturacağı ve hastanenin işleyişini engelleyebileceği için bir refakatçi yeterli bulunmuştur.

Refakatçiler adlarına düzenlenmiş refakat kimlik kartlarını sürekli takılı tutmak mecburiyetindedirler.

Refakatçiler hastane kurallarına uymalıdırlar. İhlali halinde, ilgili kişinin refakat durumu kabul edilmeyecektir.

Refakatçiler istirahat edebilmeleri için hasta odalarında bulunan refakatçi koltuklarını kullanabilirler.

Refakatçiler (hekim ve hemşire direktifleri dışında) hastaya yönelik herhangi bir uygulama yapmamalıdır.

Refakatçiler hastaneye ait eşya malzemeleri düzenli ve temiz tutmalıdır. Hastane malına zarar veren refakatçi, zararı karşılamak mecburiyetindedir.

Sizlere huzurlu bir ortam sağlanması için, hasta ve yakınlarının; hasta odası ve servis koridorlarında yüksek sesle konuşmaması, gürültü yapmaması şarttır. Ayrıca odalarınızda bulunan televizyonların başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde kullanılması; doktor vizite saatlerinde kapatılması gerekir.

Refakatçiler ilgili hekim ya da hemşire istemi dışında, hastaların hastane dışına çıkarmayacak veya yatağını değiştirmeyecektir.

Refakatçiler zorunlu haller dışında hastaların yanından ayrılmayacaklardır.

Refakatçiler hastanede tütün ve alkollü madde kullanamazlar.

Refakatçiler hastaya yiyecek-içecek getirmemeli, hekim ya da hemşireye danışmadan hastaya hiçbir yiyecek içecek vermemelidir.

Süresi biten refakatçi kimlik kartları yenilenmelidir.

Refakatçiler, refakat kartlarını göstermek sureti ile hastanemiz yemek hizmetlerinden ayrı bir ücret ödemeksizin yararlanabilirler.

Refakatçiler hastaları ile ilgili herhangi bir sorun olduğu zaman hemşireye haber vermelidirler.

Refakatçilerin; sık sık refakatçi değişikliğine gitmemeleri, değişikliğin zorunlu olması halinde durumu klinik sorumlu hemşiresine bildirmeleri gerekmektedir.

Hastalarımızın sağlığı bizim için önemlidir.

Lütfen kurallara uyunuz...

Sultanbeyli Hastaneleri

E. Çağrıcı

e-Mail : [email protected] - Çağrıcı Google+ Yazıları İçin »
SEO Uzmanı Yazar E. Çağrıcı'nın "Sultanbeyli Devlet Hastanesi" ile ilgili yazılarını ve Youtube sayfalarından takip edebilirsiniz.
DMCA - MHRS Merkezi Hastane Randevu Sistemi

Derviş Ali Hesna Ceylan Semt Polikliniği

Başhekim Yardımcısı	:	Dr. Berk ONUK
Telefon	:	0(216) 592 10 00
Fax	:	0(216) 592 97 84
E-mail	:	[email protected]
Adres	:	Ahmet Yesevi Mah. Mücahit Cad. No:50 Sultanbeyli – İSTANBUL

Samandıra Semt Polikliniği

Başhekim Yarcımsı	:	Dr. Berk ONUK
Telefon	:	0(216) 311 05 52 – 53
Fax	:	0(216) 311 05 40
E-mail	:	[email protected]
Adres	:	Kızılay Bulvarı Kızılay Binası Samandıra/Sancaktepe – İSTANBUL

Sarıgazi Semt Polikliniği

Başhekim Yardımcısı	:	Dr. Berk ONUK
Telefon	:	0(216) 592 10 00
Fax	:	0(216) 592 97 84
E-mail	:	[email protected]
Adres	:	Ahmet Yesevi Mah. Mücahit Cad. No:50 Sultanbeyli – İSTANBUL


Hastanemiz, çeşitli dallarda uzman doktor, pratisyen doktor, diş hekimi, diğer sağlık hizmetleri sınıfı personel, hemşire, ebe hemşire, G.İ.H, Y.H.S, Teknik Personel, Güvenlik, Yemekhane Personeli, Temizlik, Veri Kontrol, Bilgi İşlem, olmak üzere yeterli sayıda personel ile hizmet sunmaktadır. Mesai saatlerinde, mevcut branşlarda ve akşam polikliniklerimizde Cerrahi, Ortopedi, Dahiliye, Kadındoğum ve Çocuk polikliniklerde hizmet verilmektedir. Halen, gereken tetkiklerin büyük bölümü Biyokimya, Mikrobiyoloji, Röntgen, Ultrasonografi, Odyoloji, Laboratuarlarımızda yapılmaktadır. Hastanemizdeki ameliyathanede mevcut branşlar ile ilgili ameliyatlar yapılmaktadır.

• Hastanemizin bilgisayar ağı kesintisiz güç kaynağı (U.P.S) ile beslenmektedir.
• Ana şebeke kesilmesinde (enerji) otomatik olarak jeneratör devreye girmekte olup, kesintisiz bir çalışma sürmektedir.
• Hastane giriş çıkışı, kayıt-kabul, yataklı servis koridor, klinik koridorları kapalı devre merkezi kamera sistemi ile izlenmektedir.
• Polikliniklerde müzik yayını ve hastane genelinde anons sistemi mevcuttur.
• Muayene, ayaktan veya yatarak tetkik, tanı ve tedavi hizmetleri verilmektedir.
• Hastanemiz T.C. Sağlık Mevzuatına tabidir ve bu kanun ve yönetmeliklere uygun olarak çalışmaktadır.


Hak sahibi olarak tanımladığımız müşterilerimiz, tanı ve tedavi talebinde bulunan hastaları, tedavi hizmetini karşılayan sosyal güvenlik kurumlarını, herhangi bir nedenle sağlık kontrolü amacıyla gelen şahısları, resmi veya özel diğer kuruluş ve hastaneleri kapsamaktadır. Kalite Yönetim Sistemimiz, yukarıda sayılan hak sahiplerine odaklanarak tasarlanmıştır. Hastanemizde hastaların ve çalışanların beklentilerini daha iyi karşılayacak koşulları sağlamak için gerek altyapıya gerekse hizmet çeşitliliğine ve kalitesine yönelik çalışmalar yürütülmektedir.

Hastanemizde Hasta Ziyareti Saatleri 13:00 – 14:30, Akşam saat 18.00 ile 19.00 arasındadır.

HASTANE ZİYARETÇİLERİMİZİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

1- Ziyaret saatleri her gün öğlen saat 13.00 ile 14.30, Akşam saat 18.00 ile 19.00 arasındadır.

2- Çocukların sağlıklarını korumak açısından, 12 yaşından küçük çocuklar ziyaretçi olarak getirilmemelidir.

3- Her hastanın kendi sağlık durumuna özgü diyet yapması gerekebileceğinden, doktor kontrolü dışında yiyecek ve içecek getirilmemesi uygun olur.

4- Hastanın yanında kalabalık ziyaretçi bulunması, hastaların ve ziyaretçilerin sağlığı açısından sakıncalıdır.

5- Ziyaret sırasında yataklara oturulmaması ve yüksek sesle konuşulmaması rica olunur.

6- Hastane görevlileri dışında tanımadığınız ve güvenmediğiniz insanlardan yardım istememelisiniz.

Hasta ziyaretinden amaç nedir:

Hastanın, hastane dışından gerekli ihtiyaçlarını karşılamak (ilaç, giysi gibi) hastanın hatırını sormak, psikolojik destek vermek hastanın doktorundan, hastanın sağlığı ile ilgili bilgi almak toplumsal dayanışmanın güzel örneklerinden olan hasta ziyareti usullüne uygun olarak yapıldığında, hastanızın moral düzeyini yükselterek iyileşme sürecine olumlu etki yapar. Aynı zamanda hastanızın durumu hakkında bilgilenmenizi sağlar.

Hasta ziyaretinde dikkat edilmesi gereken durumlar nelerdir:

Ziyaretçiler hastane içinde tütün ve alkollü içecekler kullanmaz. Kullananlar hakkında yasal hükümleri uygulanacaktır.

Güvenlik çalışanlarımız bu kuralları uygulamak zorundadır. Lütfen ısrar etmeyiniz.

Kimler hasta ziyaretine gitmemelidir?

12 yaş altı çocuklar, ateş, öksürük, aksırık ve balgam çıkarma gibi şikayeti olanlar ve bilinen bir enfeksiyon hastalığı olan hastalar herhangi bir kronik hastalığı olan hastalar enfeksiyon almaya yatkın olan kişiler

Hastanın sağlığı ile ilgili kime veya kimlere bilgi verilir?

Hasta erişkin ve şuuru açık ise; kendisine veya önerdiği birinci derece yakınına bilgi verilir hastanın şuuru kapalı ise; birinci derece yakınına bilgi verilir hasta çocuk ise; ebeveynine bilgi verilir. Üçüncü şahıslara hasta ile ilgili bilgi verilmez.

REFAKATÇİLERİN UYMASI GEREKEN KURALLAR

Refakatçi gereksinimine hastanın doktoru tarafından karar verilmektedir.

Refakatçi sayısı bir kişiyle sınırlıdır. Birden fazla refakatçinin bulunması gereksiz yere kalabalık oluşturacağı ve hastanenin işleyişini engelleyebileceği için bir refakatçi yeterli bulunmuştur.

Refakatçiler adlarına düzenlenmiş refakat kimlik kartlarını sürekli takılı tutmak mecburiyetindedirler.

Refakatçiler hastane kurallarına uymalıdırlar. İhlali halinde, ilgili kişinin refakat durumu kabul edilmeyecektir.

Refakatçiler istirahat edebilmeleri için hasta odalarında bulunan refakatçi koltuklarını kullanabilirler.

Refakatçiler (hekim ve hemşire direktifleri dışında) hastaya yönelik herhangi bir uygulama yapmamalıdır.

Refakatçiler hastaneye ait eşya malzemeleri düzenli ve temiz tutmalıdır. Hastane malına zarar veren refakatçi, zararı karşılamak mecburiyetindedir.

Sizlere huzurlu bir ortam sağlanması için, hasta ve yakınlarının; hasta odası ve servis koridorlarında yüksek sesle konuşmaması, gürültü yapmaması şarttır. Ayrıca odalarınızda bulunan televizyonların başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde kullanılması; doktor vizite saatlerinde kapatılması gerekir.

Refakatçiler ilgili hekim ya da hemşire istemi dışında, hastaların hastane dışına çıkarmayacak veya yatağını değiştirmeyecektir.

Refakatçiler zorunlu haller dışında hastaların yanından ayrılmayacaklardır.

Refakatçiler hastanede tütün ve alkollü madde kullanamazlar.

Refakatçiler hastaya yiyecek-içecek getirmemeli, hekim ya da hemşireye danışmadan hastaya hiçbir yiyecek içecek vermemelidir.

Süresi biten refakatçi kimlik kartları yenilenmelidir.

Refakatçiler, refakat kartlarını göstermek sureti ile hastanemiz yemek hizmetlerinden ayrı bir ücret ödemeksizin yararlanabilirler.

Refakatçiler hastaları ile ilgili herhangi bir sorun olduğu zaman hemşireye haber vermelidirler.

Refakatçilerin; sık sık refakatçi değişikliğine gitmemeleri, değişikliğin zorunlu olması halinde durumu klinik sorumlu hemşiresine bildirmeleri gerekmektedir.

Hastalarımızın sağlığı bizim için önemlidir.

Lütfen kurallara uyunuz...

Sultanbeyli Hastaneleri

Hastane Randevu